Despre noi

 

33 de ani alături de dumneavoastră


 
Un colectiv stabil și unit s-a distins, în toată această perioadă, prin profesionalism în realizarea unor obiective de investiții de importanță națională în domeniul construcțiilor civile, social-edilitare, agricole și industriale, cu un înalt grad de complexitate tehnică și organizatorică.


Unicon SA este o firmă de construcţii care în anul 2017 a împlinit 33 de ani de activitate. Formele de organizare de-a lungul anilor au fost diverse: de la Brigada III Metrou – componentă de bază a Centralei de Construcţii Industriale București-Antrepriza Generală, la societate pe acţiuni (prin Hotărâre de Guvern în 1991). Anul 1992 este momentul în care o mână de oameni dinamici în frunte cu Ing. Ioan Mihăilescu au realizat una dintre primele privatizări de mare amploare din lumea activităţilor de construcții-montaj româneşti – actuala societate cu capital integral privat: Unicon S.A.
Fostă componentă a Centralei de Construcţii Industriale Bucureşti – Antrepriza Generală, S.C. UNICON S.A. a fost printre primele firme cu activitate în domeniul construcţiilor care au fost privatizate (1992), fiind în prezent parte componentă a unui concern multinaţional. Acţionariatul companiei este format din Bauunternehmung GRANIT GRAZ G.m.b.H Austria, UNIVERSAL PROJECT Germania şi ing. Ioan MIHĂILESCU.
După mai bine de 3 decenii, S.C. UNICON S.A. se menţine în continuare între primele firme de construcţii pe piaţa naţională și are o cifră medie de afaceri de peste 7 milioane de euro. „De vină” este managementul inspirat, aflat sub îndrumarea inginerului Ioan Mihăilescu, constructor cu experienţă de peste 40 de ani în domeniul civil şi industrial.
Societatea noastră realizează, în principal, lucrări de construcţii civile şi industriale, lucrări de reabilitări, restaurări şi reparaţii capitale, precum şi lucrări de instalaţii pentru construcţii.
Politica de bază a companiei o reprezintă orientarea către client pentru a-i identifica cu precizie nevoile şi a i le satisface. În acest sens, am implementat un Sistem de Management Integrat care să satisfacă cerinţele părţilor interesate privind calitatea, protecţia mediului, securitatea ocupaţională şi responsabilitatea socială în conformitate cu prevederile legislaţiei în vigoare şi cu cerinţele referenţialelor SR EN ISO 9001:2008, SR EN ISO 14001:2005, OHSAS 18001:2008, SA 8000:2008. Sistemul de Management Integrat adoptat în cadrul organizaţiei este certificat de Organismul de Certificare CERTIND care deţine acreditări din partea Organismelor de Acreditare din Grecia (ESYD), din România (RENAR), din Italia (SINCERT) precum şi notificare la Comisia Europeană pentru activităţi de certificare a conformităţii produselor.

Suntem pregătiți să realizăm construcția perfectă!


Contactați-ne acum