Producție tâmplărie

Unicon S.A. a investit în atelierul propriu în tehnnologii moderne de fabricaţie a elementelor de tâmplărie din PVC, cu armatură metalică şi din aluminiu, precum şi a pachetelor de geamuri Float cu sticlă de calitate din import. Tâmplăria PVC produsă de de compania noastră are agrementele tehnice eliberate de Comisia de Agrement Tehnic în Construcţii - MLPAT şi este marcată cu Marca de Calitate Verificată a furnizorului german de profile REHAU®.
Caracteristicile sistemului de profile REHAU® BASIC DESIGN sunt: material: PVC cu armatura metalică, sistem tricameral cu armatură din oţel zincat, certificat DIN 7748/1.01.1989, rezistență la variaţii de temperatură: -40 ; +70 ~C, coeficient de izolare termică: k=1,7 W/m2K -pentru profile şi armatura, culori:alb, stejar auriu, stejar natur, stejar închis, mahon şi culori la comandă (maron, roşu, galben, albastru, verde, bleu, negu, etc.).
 
Feroneria este importată de la Gretsch-Unitas - Germania (inclusiv sisteme oscilo-batante de calitate). Geamul este Float termopan cu sticlă Saint Gobain, se importă din Polonia şi Ungaria şi are coeficientul de izolare termică: k=3,0 W/m2K pentru o structură uzuală T 4-12-4.
   
Atelierul nostru oferă o gamă foarte variată de acoperiri profesionale pentru geamuri: • LOW-E-mission în diverse culori; • reflectiv; • oglindă; • ornament; • mat sau sablat; • antiefracție; • antiglonț.
Foarte apreciate sunt plasele anti-insecte care pot fi: fixe, mobile (pe balama) și tip rulou cu arc. Sigilaturile de butyl-tyocol (geam termopan) sunt importate de la Kommerling - Germania.
Profilele din aluminiu, cu sau fără rupere termică, sunt importate din Italia de la firma Gastaldello (modelul recent: New Tec) şi din Grecia de la firma Alumil, în funcţie de solicitarea clientului.


Confortul în spaţiile de locuit, birouri sau producţie se defineşte în ziua de astăzi printr-o izolaţie termică superioară, lipsa curenţilor paraziţi de aer, izolarea fonică şi la vibraţii, economie de agent termic (cald sau rece), uşurinţă în manevrarea ferestrelor batante şi oscilo-batante, a uşilor translucide batante sau de teranslație, manuale sau automate (cu senzori de proximitate), a utilizării feroneriei durabile şi de calitate.