Servicii


Structuri
de construcții
civile și industriale


Unicon SA asigură o colaborare reciproc avantajoasă în perspectiva proiectării şi executării obiectivelor de construcţii pe care vi le-aţi propus.
Dacă aveţi deja un proiect (partiu) de arhitectură însoţit de autorizaţiile şi avizele necesare putem trece imediat la faza de execuţie. În caz contrar, analizând amplasamentul pe care-l deţineţi vă furnizăm noi un proiect complet de arhitectură, rezistență şi instalaţii (sanitare, electrice, termice şi de ventilaţii). De asemenea vă putem obţine avizele şi autorizaţiile legale necesare (care conform legii trebuie să fie obţinute de beneficiar).
Avem capacitatea de a executa structuri de construcţii civile şi industriale din beton armat sau din metal la cele mai ridicate standarde de calitate şi rezistenţă.

Echipa noastră este formată din profesioniști care vă garantează calitatea în realizarea fațadelor și închiderilor, ce pot fi:
Din zidărie cu tâmplărie proprie cu profile PVC tip Rehau® şi aluminiu tip Gastealdello şi Süko.
Cu pereţi cortină cu geam termopan cu profile tip PVC Rehau® şi aluminiu tip Gastealdello şi Süko.
Industriale, cu panouri metalice cu sau fără termoizolaţie şi ferestre/luminatoare cu geam termopan cu profile PVC Rehau® şi aluminiu tip Gastealdello şi Süko.

Fațade
și
închideri
Termoizolații,
hidroizolații,
lucrări complexe


Avem o experienţă recunoscută în ţară şi peste hotare în realizarea termoizolațiilor, a hidroizolațiilor și a amenajărilor interioare la orice nivel şi cerinţă de finisaj.
Pentru clădiri vechi realizăm la un standard înalt consolidări profesionale, reparaţii, recondiţionări, reamenajări, completări, compartimentări, faţade cu tâmplărie fabricată în atelierul propriu etc.
Executăm de asemeni drumuri, platforme, împrejmuiri, parcaje, canalizări de orice complexitate, parcuri, locuri de joacă pentru copii etc.

Contactaţi-ne pentru orice problemă oricât de banală sau complexă vi s-ar părea!


Suntem aici pentru dumneavoastră